Miből látszik ha egy fiú szerelmes?
Figyelt kérdés
Tetszik nekem egy fiú, nagyon ^o^ Egyidősek vagyunk, azonban nem egy osztályba járunk. Sokat szoktunk beszélni fb-n, de annál inkább kevesebbet élőben. Elmondásai szerint én vagyok a legjobb lány barátja és nekem is ő:) Amikor meglát mindig integet és köszön. De általában mosolyogni is szokott. Szoktam lejárni hozzájuk az osztályba, de nem túl gyakran mert még valamit selyteni fog. Amikor egybe volt rakva múltkor a 2 osztály a hátánál űltem, és hátranézett, és pont ránéztem, s ekkor elfordult. De amikor megint odanézett mosolygott és én is. Ma is volt a suliban egy ilyen ünnepség szerűség, és amikor lementem a barátnőmhöz nem köszönt. És ideges voltam. De amikor az osztállyal lementünk, akkor utánna ők is jöttek és a másik sorba ültek. Az előadás vége felé egymásranéztünk és mosolygott. De annyira aranyos volt. De nagyon mosolygott. Én pedig vissza. Annyira szeretem, még sírtam is miatta. Segítsetek. Honnan látszik ha egy fiú szerelmes? Mert a jeleket mindig félre értem. Miből látszik?2015. febr. 25. 17:38
1/2 anonim válasza:
először is ... hányévesek vagytok? az oké hogy egykorúak... de 9 vagy 13 esetleg 17?
Bár írásodból itélve nem sok (nem sértésnek szánom) ...
Szerintem nagy szerelmek nem a suliban kezdődnek. Persze már akkor is van hogy tetszik valaki, jártok stb.
De elég hamar vége. (nem saját tapasztalat csak ezt látom másoknál) utána viszont tiszta "ciki" lesz egymásra néznetek stb. Legalábbis így fogjátok érezni. Utána már nem fogod a társaságát keresni hanem kerülni fogod.
De egyet ne feledj... ne te kezdeményezz. nehogy bessülj és leégj. Ha tényleg érdekled ne csak vigyorogjon, lépjen :) sok sikert
2/2 A kérdező kommentje:
12 évesek:) és igen, nem tervezem h járjunk, csak szeretném tudni, hogy tetszem-e neki, csak nem tudom, mik a jelek rá. Mert nem veszem észre. És ha tetszem neki, akkor nem érzem magam hülyén.. Miből látszik ha egy fiú szerelmes? Segíts kérlek! És köszönöm, hogy ilyen hamar válaszoltál:)
2015. márc. 1. 19:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!