Ti mit tennetek?
Figyelt kérdés
Kepzeljetek minap jovok haza a sulibol meglatom a kutyamat latom orul nekem kiviszem setalni. Amikor haza jottunk a kutyasetaltatasbol olyan boldog volt ugri bugralt ossze vissza aztan gondolom jatszok vele kicsit. Keresem azt a kis sipolos jatekot a foldon amivel mindig jatszunk...aztan a talpam alatt hallom a kis eles sipolo hangot ami a jatekbol jon ki mindig. Szerencsemre pont meglett a kutya rongy alatt. A kutyam is eszre vette:el kezdet farok csovalva ugrandozni meg ugatni. Ujra ralepek a kis sipolo jatekra h meg jobban zsongassam a kutyit. :) az ujra azt a fura eles hangot adja ki. Kutyam meg jobban bezsong. Aztan ujra ujra ralepek a kutyam mar ugat h dobjam oda neki. Nevetek rajta olyan aranyos ilyenkor! :) Najo nem huzom tovabb az idot. Mielott le vettem volna a rongyot a jatekrol eszre veszek valami kis foltot rajta.. Mi lehet ez? Aztan amikor a rongyot le vettem..... O.o en en nem tudom majdnem elajultam. A patkanyunk volt alatta! :O Agyon tapostam a csaladnak a patkanyat! Ki tapostam a beledt! :O Amig en a hanyinger es az ajulas kozott voltam a kutyam meg ra vetette magat el kezdte tepni marcangolni! En probaltam valahogy ki huzni a hulye dognek a pofajabol de nem ment! Komolyan probaltam ki tepni de leszakatt a laba en ilyedtemben eldobtam aztan a kutyam azt is be tolta!!! Nem tudom a verszaga vagy en nem tudom de be kattant.. Engem nem bantott csak ugy szereti a nyers dolgokat. Majdnem elokadtam magam! Szet taposom a patkanyunkat + a kutyam be tolja mint a chicken reggelit! Eskuszom valaki segitsen mit tegyek! Anyam 7:30-ra er haza! Segitsetek legyszives nekem h mit tudnek ki talalni hova tunt a patkany! =( Anyam biztos megol! Azt fogja hinni h felfaladtam a kutyaval h ez valami bosszu. :O mostanaban sokat veszekszunk.. :/2015. febr. 24. 17:14
1/2 anonim válasza:
ennyit írni trollkodásból ... qrvára ráérsz
2/2 A kérdező kommentje:
Nem trollkodas mi az egyebkent? Akkor lehet hogy anyam el se hinne? Lehet h el tudom vele hitetni h csak el szokott!
2015. febr. 24. 20:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!