Valaki letudná nekem írni Cortez és Reni "első" közös éjszakáját? De C szemszögéből.
Szia, ha meg erdekel akkor leirom hogy hogy tortenhetett:
*Cortez szemszoge*
Reni kijott a furdobol. Pizsamaban volt. Pontosabban abban a poloban amit egyzser elszedett tolem. A laba kilatszott a polo alol. Vágytam rá. Nagyon. Éppen tv-t néztem. Reni jott, es leult mellem. Odakuporodott, a labat az olembe rakta, es a csillogo szemeivel nezett ram. El sem tudnam mondani mennyire vagytam ra. Gyonyoru. Neztuk egy darabig a tv-t de ot ez nem kototte le ahogy lattam. Kicsit mintha izgult volna. Megcsokoltam. Egy nyugtato lágy csokot adtam neki. Viszonozta ezt a csokot, majd a lagy csokbol egyre hevesebb, es hevesebb csokot adott vissza es en is neki. Leultunk az agyra de a csokolozast folytattuk kozben. Reni annyira gyonyoru. Folytatta, simogatni kezdett. Belecsokoltam a nyakaba. Vegigdoltunk az agyon es kisse mindketten lihegtunk. A fulebe sugtam:
-biztos akarod?
a valasza csak egy igen volt
Nem birtam tovabb es atengedtem a vezetest az osztoneimnek. Csokolgattam a nyakat majd egyre lejebb haladva a mellet, majd a hasat, es megalltam a bugyianal. Levetkoztettuk egymast. Lattam Reni csupasz mellet. Simogatott, simogattam. Reni volt alul. Elovettem az ovszert es feltekertem magamra. Lassan ovatosan behatoltam. Felnyogott. Felnyogtem. Ovatos körkörös mozdulatokat tettem, es o csak nyogott, es a testet fel le mozgatta az agyon. Raborultam. Mind a ketten zihaltunk.
Isteni volt
Meg most is ott jar a fejemben ahogy Reni felem kozeledik a kivanatos voros melltartoban es bugyiban felem, es megfoglya nekem. Megfogta es a szalyaba rakta. Nyalta szopta harapta. Isteni volt. Ahogy a melleit markolaszom. Ahogy egymasra borula zihalunk.
Szeretem Renit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!