Soma9111 kérdése:
Honfoglalón hogy tudom bekapcsolni a chatet?
Figyelt kérdés
2015. febr. 20. 13:54
1/13 anonim válasza:
Sehogy. Csak a helye van ott...
2/13 A kérdező kommentje:
Régen sokkal jobb volt, lehet sokat csaltak csetnél, vagy sok volt a trágár szó, vagy nem tudom miért nyomták itt ki : ///
2015. febr. 20. 14:25
3/13 anonim válasza:
Most is betudod kapcsolni! Jobb felső saroknál. Játék közben nem lehet oda írni. Gondolom a csalások elkerülése végett.
4/13 anonim válasza:
A játék közben a mini chat 12. vagy 14. szinttől van, már nem tudom. A nagy chat (közös chat) 20. szinttől.
5/13 anonim válasza:
Mi van akkor, ha 27. szinten vagyok, de se játék közbeni, se rendes chatem nincsen? Eddig volt. Nem játszottam három hónapig, addig megszűntették?
6/13 anonim válasza:
#5ös, az engem is érdekelne, ugyan így jártam :(
7/13 anonim válasza:
A chat-elésre már nincs lehetőség. Megszüntették. Sem játék közben, sem pedig azon kívül nincs már rá lehetőség. Gondolom azért, mert játék közben sokan inzultálták a másikat (tapasztaltam sajnos).
Viszont van egy új funkció (erről levelet kapott mindenki), hogy fellehet venni most már barátként az (online) játékosokat. Így levelezni tudsz avval, akivel adott esetben szeretnél.
8/13 anonim válasza:
Kiszedték a barmok, nem elég, hogy két vagy három éve elbaxták az egészet, de most még a chatet is levették a marhák.
9/13 anonim válasza:
(5-ös vagyok) Köszi a választ, 7-es!
8-as, bár én a nagy csetet sohasem használtam, de azért láttam, hogy elég sokan jól érzik ott magukat. Szóval azoknak biztos rosszabb. Vajon mi okból szüntethették meg? Egyébként meg tényleg jobb volt a régi Honfoglaló.
10/13 anonim válasza:
ó értem, köszi a szomorú választ :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!