Kezdek nagyon ideges lenni. Legalább négyszer be akartam menni a Meló-diákba az elmúlt egy hétbe a nyári munka miatt . Ki van írva hogy 2-4 ig nyitva. Ahányszor eddig odamentem ebben az időpontban zárva volt. Akkor most mi van?
Figyelt kérdés
2010. febr. 12. 14:51
1/4 anonim válasza:
Lehet hajnal 2-től 4-ig van nyitva.
2/4 anonim válasza:
Akkor nem tudsz bemenni.
Lehet, hogy beteg éppen, aki vezeti az irodát. Lehet, hogy más oka van. Próbálj telefonos kapcsolatot keresni velük.
3/4 A kérdező kommentje:
köszi
2010. febr. 12. 16:34
4/4 anonim válasza:
Ez elég gyanús, nálunk nem 2-4-ig van nyitva a meló-diák,hanem 9-4-ig,és mindig ott vannak...Én messze elkerülném az ilyet,m tuti nem megbízható,inkább keress másikat. És ilyenkor nem fognak még tudni neked mondani semmit nyári munkáról,csak a mostaniakról
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!