Mi lesz ha nem vonulok be?
Figyelt kérdés
Tegyük fel, hogy kitör a háború és be kéne vonulnom.
De mi van akkor, ha nem is tartózkodom ebben az országban, mert egy batyuval körbetúrázom azokat az országokat, ahová beengednek útlevél nélkül?
Tehát még útlevéllel sem tudnám igazolni, hogy éppen túráztam. Effektíve semmi iratot, vagy bármit (fénykép, jegy,stb..) nem tudnék felmutatni.
2015. febr. 19. 14:19
2/5 A kérdező kommentje:
Alkalmasnak ítéltek, de tanulmányaim miatt nem soroztak be, illetve mire végeztem már nem kellett bevonulnom.
Egyébként egy ilyen túrát régóta tervezek...
Bár az is hozzátartozik a történethez, hogy azért mert az öltönyös majmok összevesznek én nem akarok megölni senkit sem és a saját testi épségemet sem szívesen kockáztatnám.
2015. febr. 19. 14:32
3/5 anonim válasza:
Ha van bejelentett címed,akkor őket nem érdekli a dolog.Kiküldik a behívót és menni kell. Ha nem mész köröztetnek.
4/5 anonim válasza:
Kik köröztetik? Csak hivatásos katonák vannak, nem?
5/5 anonim válasza:
te vagy az ukrán állampolgáros kérdező?
költözz el az országból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!