Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Szereted a némettanárod? XD

Szereted a némettanárod? XD

Figyelt kérdés
Férfi vagy nő? Hány éves? Hogy tanít? Mit csinálnál vele a legszívesebben? CSAK ŐSZINTÉN!!!:)
2010. febr. 12. 12:26
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Nekem nő, kb. 40-50 között van. Nem tanít semmit! Szinte semmit! Annyi az óra, hogy vagy gépezünk (mert állandóan a suli könyvtárában tartja az órát és ott van gép), vagy relaxálunk vagy esetleg néha írunk a füzetbe. Ált. iskolás vok, 6.-os, 2-3 éve tanulok ezzel a tanárnővel németet és kb. semmit nem tudok németül :D Azt szokta csinálni órán, hogy kiküld minket büfébe, meg postára... Naon utálom azt a nőt. Komolyan egy hárpia :S Legszívesebben lelökném egy 12 emeletes ház tetejéről, aztán meg jót röhögnék rajta XD
2010. febr. 16. 18:08
 12/21 anonim ***** válasza:

fuu én nagyon nem szeretem..mien az már h azért kapok intöt mert csörög a telefonom xD hát nem én hívtam magam.. XD

meg ugyonazon a héten adott még egy szaktanárit is .. -.-"

amugy nő olyan 40 év körül lehet.. nagyon jol tanit amugy.. levágnám kopaszra a haját XD

2010. febr. 16. 18:17
 13/21 anonim ***** válasza:
Nekem egy nő tanítja! Hú mint a sárkány!!! egy perc alatt meg kell tanulni 25 szót!! elegem van!! meg mindig felelünk is!
2010. febr. 16. 18:28
 14/21 anonim ***** válasza:

40-es

jól néz ki

rendes

és őszintén:

addig dugnám, amíg mozog

2010. febr. 16. 18:43
 15/21 anonim ***** válasza:
Most jött hozzánk 1 új némattanár.Az előző is zsörnyű volt...de ez??!! Bejön az első órára be se mutatkozik,le se szarja hogy kik vagyunk.Úgy kellett megkérdezni tőle a nevét.Persze kszönni ugye luxus.A beszéde olyan mintha most szívott be.Egyszerre angolul-németül és magyarul beszél.Ílyen szavakat alkot:zimmerberendezés vagy téli olimpiade stb.És úgy öltözködik......mint 1 topmodellnek készülő jeti-tehén keverék xddxd
2010. febr. 16. 19:06
 16/21 anonim ***** válasza:

nem szeretem. mert én még álltalánosba járok de nekem ér az álamig szval megkéne rúgdosni xD

kikészítjük szerencsére. feldőtjük a padot.megdobáljuk meg ilyenek :D

azt mondja. ha a dolgozatban nem vagytok biztosak egy feladatban azt irjátok ceruzával majd később irjátok át tollal. erre o.társam. akkor a nevem most tollal irjam vagy ceruzával hogy a tanár jobban felfogja?! xD

2010. febr. 16. 19:44
 17/21 anonim ***** válasza:
Nos én angolt tanulok, de a némettanár volt nálunk helyettesítéskor többször. Egy vöröshajú 30-34 körüli nő. Amkor egyedül volna rázárnam az ajtót és minden pózban megdugnám, amíg mozog. Ha lehajol egyből feláll ott lenn (sunyiba bámulom)
2010. aug. 10. 15:16
 18/21 anonim ***** válasza:
ja és most eszembe jutott a némettanár, megvan a tablóképen, megyek a wc-be és átadom magam a képzeletnek. hehe.
2010. aug. 10. 15:17
 19/21 anonim válasza:
Én utálom a német tanárom..35 éves és pasi, de állandóan csak kiabálni tud, igaz elég szexi, de idegesítő,legszívesebben megfojtanám..am te mért rajongsz ennyire a német tanárodért? és hány éves vagy és mit tennél vele? ;)
2010. aug. 24. 19:32
 20/21 anonim ***** válasza:
Nekem kettő van. Az egyik egy angyal, imádom. Ötvenes nő, de olyan lelkiismeretesen csinálja a dolgát. Nagyon szeretjük! A másik borzalmas, Őt hihetetlenül utálom. Ő is nő, Ő 53, mert szerinte ez menő - és elmondja... pff. Na mindegy, jövőre remélhetőleg lead minket. muhaha.*
2011. jún. 4. 17:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!