De pl:Akik zsidóznak,azokat bántotta egy zsidó ember?Ismerem a történelmüket.Hogy jézus nem hozta el nekik a felsőbbrendűséget és ezért megölték.Meg a Talmud.Volt olyan,hogy a héven egy zsidó srác kiabált,hogy a gojok milyen nyomorultak,meg szidta a keresztényeket.És tisztába vagyok azzal is,hogy a devizatrükkök a zsidók uzsorája miatt rohad el Magyarország.De én itt most a konkrét zsidózásra gondolok,amikor az interneten,az utcán,futballmeccseken,kocsmákban,iskolákban,munka közben zsidóznak.Akkor tényleg egy zsidó ember árt nekik,vagy csak ennyire primitívek?
Azt is vágom,hogy a zsidók nem szeretnek fizikai munkát végezni.És,hogy a média a zsidók kezében van.Ezen keresztül tompítja az információt,állítja be az iszlám államot ellenségnek.Pedig aki ismeri Ábrahám történetét az tudja,hogy a 2 fia közül Izsákot támogatta az igéret gyermekeként,lett az ő népe a zsidók,akik mindent ingyen kaptak.Ismaelt pedig kitagadták,rabszolgasors elől szökött meg az ő gyermekei lettek a muszlimok.De konkrétan miért zsidóznak az emberek?Miért nem nevezik nevén a másikat,általánosítás helyett?
Kerdezo,
te tenyleg azt hiszed, hogy nem lehet latni az alszensegedet?
Kerdezo, te a kepmutatasrol "jol meno tanszeket nyithatnal az egyetemen".
"Miért zsidóznak Magyarországon annyian?"
Azért, kedves Kérdezõ, mert annyi a gyökér, akik pont ugyanazt "tudják" a zsidók történelmérõl, meg a többirõl, mint amit Te leírtál.
Minden gyökér úgy "tudja". Ezért aztán a sok gyökér zsidózik.
De - légy erõs - azért nem olyan nagyon sok, csak nagyon hangosak.
"Èn muszlim vagyok.Nemhiszem,hogy olyan sokan lennènk Magyarorszàgon."
Attól még lehetsz tudatlan, akár a Koránt illetõen is. A tudatlanok pedig sajnálatosan sokan vannak. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!