Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Miért feküdt egy hulla ma a...

Miért feküdt egy hulla ma a Móricz Zsigmond körtéri Mc Donald's előtt?

Figyelt kérdés
Barátnőmék látták.. Tudtok erről valamit? Mi történt vele?
2010. febr. 11. 22:13
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Honnan veszitek hogy hulla volt?:D lehet egy részeg csöves volt
2010. febr. 11. 22:19
 2/11 anonim ***** válasza:
Ebből is látszik, hogy a mekis kajától megdögölhet az ember.
2010. febr. 11. 22:23
 3/11 A kérdező kommentje:

Barátnőm blogján olvasható:

"A teste már fekete zsákkal volt borítva,de a lábai kilógtak. Körülötte csupa vér. A kaja, amit a gyorsétteremből kihozott szana-szét hevert a földön mindenfelé. Elég rémisztő látvány volt."

2010. febr. 11. 22:23
 4/11 anonim ***** válasza:
Jó a fantáziája.Az biztos úgy történt,hogy a tag kijött a mekiből,de sajna amint kilépett az ajón megjelent egy éhes láncfűrészes ember,aki otthon felejtette a pénztárcáját.Szépen szétfűrészelte emberünket,de sajna elfelejtette hogy ha a karját is lefűrészeli akkor kiesik a kezéből a kaja.Fogta a fekete hullazsákot,amit mindig hord magánál,majd szépen beletuszkolta az embert mindenki szeme láttára.De a kaját már luta volt fölszedni,hogy nem szégyelli magát!
2010. febr. 11. 22:31
 5/11 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy mások is látták kedves utolsó válaszolóm.:)
2010. febr. 11. 22:34
 6/11 anonim ***** válasza:
Itt lakom a közelben, arra jártam dél és este nyolc körül is, mégsem tudok semmiről. De majd azért megkérdezek másokat is, hátha... Belinkelnéd a blogot, ahova ezt írta? (Gondolom nem csak annyit írt róla, amennyit másoltál.) Tök kíváncsi vagyok, mert én nem láttam semmit se (pedig szerintem feltűnt volna, mert le lenne zárva). Pedig úúúgy szeretnék egyszer hullát látni! Komolyan. :D
2010. febr. 11. 22:40
 7/11 anonim ***** válasza:
kaja után jól esik a pihenés. hulla fáradt volt
2010. febr. 12. 01:41
 8/11 anonim válasza:
ha hullát akarsz látni látogasd az Extrém Puruttyát az élettől is elmegy a kedved...
2010. febr. 12. 01:57
 9/11 anonim ***** válasza:
már olyan hulla volt, hogy fel sem tudott kelni.
2010. febr. 12. 13:40
 10/11 anonim válasza:
Én is láttam sajnos, még kilógott a bakancsa a zsák alól, mert csak simán letakarták....jó lenne tudni mi történt. A sejtésem az, hogy mivel semmi hír róla sehol, ezért gondolom egy csöves lehetett, aki megfagyott, ennek nincs hírértéke, szinte naponta megesik...
2010. febr. 12. 14:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!