A ZRÍNYI ILONA MATEMATIKAVERSENY döntője 3 napos úgy látom. Ez hogy szokott zajlani? Muszáj 2-t ott aludni? Hánykor írják a döntőt?
szia:) a döntőt a második napon szokták írni, másnap van az eredményhirdetés, arra azért érdemes eljönni. A verseny délelőtt van, utána programokon lehet részt venni, ezekre regisztrációkor, tehát az első napon lehet jegyeket kapni: van itt sokféle program, a legnépszerűbb a csodák palotája előadás szokott lenni, de amúgy minden évben nagyon hasonló, bár még így is érdekes, van planetárium, könyvtárba, múzeumba lehet menni. Második nap este a legjobb, ilyenkor mindenki az Eübe megy, itt mindenféle játékokkal lehet játszani, kézműves foglalkozások is vannak, és van később tombola, ahol a Matekergő megoldói között sorsolnak.
Én úgy gondolom hogy nagyon megéri eljönni erre a három napra, a versenyzőknek teljesen ingyenes, a programok nagyon jól meg vannak szervezve, és rengeteg okos évfolyamtársadat megismerheted. Ez itt a tavalyi döntő programja [link]
Kérdezz nyugodtan bármit, nem írtam le olyan részletesen az egészet, remélem azért tudtam segíteni.
Egyébként először a megyeit kéne jól megírni, nem tudom mennyire vagy ügyes, de mindenkinek jöhet ki rosszul a lépés. Remélem hogy azért jól fog neked sikerülni:)
Csak azt akartam tudni, hogy a döntőt kb mikor írják délelőtt?
Köszönöm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!