Ti látjátok, amit olvastok?
Figyelt kérdés
Amikor olvasok, akkor én például látom is magam előtt a dolgokat, elképzelem őket. Ti, hogy vagytok vele? Nektek milyen élmény az olvasás?2015. febr. 13. 23:55
1/3 anonim válasza:
Attól függ, mit olvasok. Ha van neki vizuális vonatkozása (pl egy leíró szöveget, vagy valamilyen történetet olvasok), akkor igen, elképzelem. De például, ha egy törvényi rendeletet olvasok, akkor nem nagyon van a fejemben vizuális kép az olvasottakról.
2/3 anonim válasza:
Én eléggé vizuális alkat vagyok, ez azt jelenti, hogy pl. az előző példájával éljek, hogy én még egy törvényrendeletet is eltudok képzelni. Persze lehet ehhez az is hozzá tartozik, hogy programozó vagyok, azaz lehet, h ezért is vagyok ennyire vizuális.
Szóval igen, én is látom, amit olvasok. :)
3/3 anonim válasza:
Persze! :-) Olyan mint egy film, csak jobb, mert ezt én képzelem el, rendezem, a könyv alapján.:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!