Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Eladtam az autómat és másnap...

Eladtam az autómat és másnap hívtak hogy vegyem vissza mert tönkrement, ez így lehetséges?

Figyelt kérdés
Az autóval én előtte 2 nappal Németországból jöttem haza(800km) mert vettem magamnak egy kinti autót mivel kint szeretnék maradni. Az autónak semmi féle baja nem jelentkezett sem nálam sem a próba úton. Amúgy egy 13éves autóról beszélünk.Azt mondta ha nem veszem vissza akkor fel jelent de hat én nem vállaltam semmiféle garanciát kocsira plusz semmi rejtet hibáról nem tudok az autó nálam úgy működöt ahogy kellet aznap még haza is értek vele simán másnap meg egyből tönkre megy ez nekem furcsa ki tudja mit csináltak vele.Azt mondta ha állom a javítást ami 50ezer FT kb akkor nem jelent fel szerintetek?

2015. febr. 13. 17:45
 1/4 anonim ***** válasza:
jelentsen fel.
2015. febr. 13. 18:05
 2/4 anonim ***** válasza:
adás -vételit írtatok? ha igen akkor abban benne van, hogy "a vevő a kocsit megtekintette..." bla-bla-bla. jelentsen fel. úgy sem fogja tudni bizonyítani hogy a hiba már nálad is fenn állt. amúgy mi romlott el benne?
2015. febr. 13. 20:37
 3/4 A kérdező kommentje:
Hát azt mondta a váltó bentragadt 3asba es trélerrel tudta csak elvitetni... ja és swiftről beszélünk aminek a váltója csak úgy nem megy szét szerintem...
2015. febr. 13. 23:37
 4/4 anonim ***** válasza:
Ez így nem működik. Ha megtörtént az adásvétel, akármi történik, az ő sara.
2015. febr. 15. 14:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!