Tokyo ghoul manga?
Már fordítás alatt van a 2. Évad ami eddig eszméletlen jóra sikerült.
Ha nem tudsz angolul, akkor csak egy darabig tudod olvasni a mangát, ami azt hiszem kB 30 fejezet.
Szerintem mindeképp megéri!:D
Nekem nagyon tetszett, harmadszorra olvasom újra és a Tokyo Ghoul:re ( tg manga folytatása) is most fut, eddig az is szépen halad ^^
Én angolul olvastam, így nem tudom magyarul mennyi fejezet van meg, vagy hogy milyen minőségben.
A manga sokkal többet mutat (ugye nincs cenzúra), jóval részletesebb és a szereplők is mélyen kidolgozottak.
Az anime 1. évada kb. a manga feléig jutott el - sok mindent átugorva/ átalakítva -, a 2. évad pedig sok elemet tartalmaz a mangából, de Kaneki egy fontos döntése más.
És igen, Kaneki bizony ilyen marad, bár amiken keresztül ment, abból nem igen lehet 100%-ig felépülni...
Ahem. Szóval szerintem nagyon is megéri :)
Mindenképp érdemes.. Miért is?
Csak példálózással tudom megértetni veled.
Ismered a Rosario Vampire-t? Igen, nem? Nem baj.
Az animének vagy egy Rosario to Vampire nevű első évada és Rosario to Vampire Capu2.
A capu2 teljesen már mint a manga, lebutított hárem anime.Szóval, hasonló a tokyo ghoul is, teljesen más a manga meg az anime
Igen, Kaneki sokkal badass-ebb és "sötétebb" karakter a mangában.
Pl. animében idáig nem bántott még szinte senkit, és lebutították a karakterét, hogy le tudják adni a TV-ben, mert lehet sok 12 évesnek nem jött volna be, ha karakter ennyire megváltozik. Animében inkább csak depis.
Mangában a 2. évad elején teljesen máshogy döntött, anno sokkal jobb a manga.
Anime sajnos gyagyi, tele van logikai hibákkal, harcok kidolgozatlanok és rövidebbek is mint a mangában. Tele van hülyeségekkel, csak az mondja, hogy jóra sikerült aki nem olvassa mangát.
Ha valamit akkor a mangát mindenképpen ajánlom, akár a legelejétől, mert sok dolgot kivágtak az 1. évadból is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!