Miért van az, hogy csak azért jön valaki erre az oldalra, hogy kötekedjen, csúnyán beszéljen másokkal?
Lehet, hogy ezt az utolsó választ kinyomtatom, kivágom a betűket, és megpróbálom helyes sorrendbe rakni, mert így ebben a formában nem nagyon értem... bocs.
Esetleg azt akartad mondani, hogy az én kérdésem hülyeség? (csak tippelek). Ha annak tartod, én igazán nem igénylem, hogy fáradj a válasszal, különösen, miután látom, milyen nehezedre esik megfogalmazni valamit :)))
én pl azért szoktam kulturáltan lefikázni másokat, mert idegesít, h primitív, vagy hogy nem bír 1 értelmes mondatot kiböfögni magából. talán ettől majd észreveszi magát.
a normális embereket nem fikázom. annyira azé nem vagyok perverz :p
Én sem kötöttem beléd, vagy legalábbis nem ez volt a szándékom. Viccesnek szántam, ne haragudj!!
A fura kérdéseken én is ki szoktam akadni, de ha nagyon csúnya gondolataim támadnak, akkor inkább nem írom meg a kérdezőnek, mert valószínűleg nem egyforma az érdeklődési körünk, (esetleg az értelmi szintünk...), ezért nem is folyok bele a témába, mert valószínűleg úgy sem értenénk meg egymást. Persze vannak kivételek: amikor - úgy érzem - hogy ok nélkül bántanak valakit, netán engem, hát akkor belőlem is kibújik a kisördög, de utólag mindig megbánom, mert csak magamat idegesítem fel mások hülyeségeivel.
Érdekesek pl. a "Szerelem, szex" témakörben feltett (olykor bizony igen perverz) kérdések, azt hiszem, Te leginkább erre céloztál. Ezeket a kérdéseket többnyire nagyon fiatalok írják, és megdöbbent egyrészt, hogy sokszor mi mindent nem tudnak (talán nem a saját hibájukból), másrészt hogy milyen disznó dolgok érdeklik őket. Szoktam néha válaszolni, mert valahol azt érzem, hogy ez az egyetlen fórum, ahol kielégíthetik a kíváncsiságukat, magyarul: nincs normális felnőtt ember a környezetükben, akivel beszélgessenek!!! Megdöbbent viszont, hogy mennyi ember küzd nehézségekkel a kérdés megfogalmazása, illetve leírása terén! Én ezt annak tulajdonítom, hogy manapság már nem szeretnek olvasni a fiatalok - tisztelet a kivételnek - ezért inkább buta kérdéseket tesznek fel unalmukban, vagy ha nem jut eszükbe semmi, akkor mások kérdéseire mocskos, kötekedő válaszokat adnak.
Igen arra a témakörre céloztam. Szégyen, nem szégyen néha állati jókat röhögök némely válaszokon.
Meg volt 1 srác, akit a szar jegyei miatt erdélybe küldtek a szülei, és azér rinyált, h egyik bnőjét se dughatja meg. Hát baromira nem tudtam sajnálni, és minimum 20 ember oltotta, h inkább örüljön ennek. Nemtom mér mondtam el, de jól esett ^^
Én is szoktam jókat derülni néhány kérdésen. A mostani "favorit" a "Hogy viseljem el, hogy a párom egész éjjel rettentő büdöseket eresztget?" c. kérdés - hát patakokban folyt a könnyem a nevetéstől:)))!!! De ez inkább aranyos.
Hogy "Mi a műfaja az Arany embernek" - na itt már kicsit felszaladt a szemöldököm - de azért válaszoltam legjobb tudásom szerint...
A disznó dolgokra inkább nem reagálok, mert nem nagyon tudok. Ami eszembe jut, azt meg inkább nem mondom. Azért jó ez az oldal, szeretem :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!