Egyszerűen nem tudom lenyelni a gyógyszereket. Mit kéne tennem?
Soha nem tudtam lenyelni semmilyen gyógyszert sem, mondjuk beteg is ritkán voltam. Ha meg valami bajom volt, akkor valamiféle szirupot vettem be, vagy összerágtam (persze csak ha lehetett) a gyógyszert.
De most 3 hete elég rossz állapotban vagyok, nagyon köhögök. Azt hittem el fog múlni, de nem. Elmentem orvoshoz, felírt valamilyen filmtablettát, és most azt kéne szednem.
Tegnap este fél órán át próbáltam lenyelni, de nem sikerült. Odarakom a nyelvemre, de amint elkezdenék inni önkétlenül is megfogom a fogaimmal a gyógyszert. Ma reggel is próbáltam, nem ment...:(
Mit kéne csinálnom? Nagyon parázok attól, hogy félrenyelem és megfulladok. Elég sokszor nyeltem félre kiskoromban és pánikba esek ha valahol nem kapok levegőt, akár csak pár másodpercre. Szerintem akkor sem merném bevenni ha egy komplett orvosi csoport lenne a hátam mögött a biztonság kedvéért..:(
Mit tegyek?:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!