Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Kaptatok már ilyen e-mailt és...

Kaptatok már ilyen e-mailt és nyertetek is tényleg?

Figyelt kérdés
Kaptam egy e-mailt az optimusz dm-től (sokszor töltök ki nekik kérdőíveket), hogy az Európai Program az Egyéni Turizmus Fejlesztéséért-től nyertem 3 nap ingyen szállást, és ezt 400 hotel közül választhatom ki. Kaptatok már ilyen e-mailt, nem átverés?
2010. febr. 10. 20:21
 1/4 anonim ***** válasza:

Igen kaptunk, és nem nem nyertünk.

Egyébként ha kicsit belegondolsz, elég hihetetlen. Nem lehet nyerni semmit úgy, hogy részt sem veszel az adott nevezzük nyereményjátékban, eléggé mesébe illő. Nem tettél semmit és nyersz. Van erre egy mondás: "ha valami túl szép ahhoz, hogy igaz legyen, természetesen nem az."

Remélem nem törtem le a kedved.

2010. febr. 10. 20:25
 2/4 anonim ***** válasza:
jaja kaptam,de megis néztem és rohadt sokat kell fizetni egy éjszakáért..szóval kamu
2010. febr. 10. 20:28
 3/4 anonim ***** válasza:
méghogy ingyen, ha kifizeted a kötelező ellátást amiben már benne van a szállásdíj is tehát kamu....
2010. febr. 10. 20:31
 4/4 anonim ***** válasza:
Be ne dőlj, én is kaptam. Valami összeget ki is kellett fizetni átutalással (mondjuk ha csak annyi lenne az nem lenne sok), de ha igénybe veszed, akkor kötelező az ellátást kifizetned. Szóval hagyd a fenébe, nincs ez ingyen.
2010. febr. 10. 20:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!