Tamás2000112 kérdése:
Valaki tud segiteni? Van egy Mercuri csonakmotorom és ahhoz kellene szerelő Győr Környékén
Figyelt kérdés
Budapesten vettem az Üllöi uton a mercuri motrot 4 éve és amikor megvettem egy évvel utánna elvittem olajcserére megcsinálták elkezdtem használni jó volt. Pár honapig nem használtam akkor beinditottam utánna és utánna csonakozni akartunk menni de a karbibol fojt a benzin aztán nem ment. Egy évvel utánna elvittük a szerelőhőz Budapestre az Üllöi uti mercuri szaküzletbe. Elötte a barátom megnézte autoszerelő beinditottuk és ugyan ugy fojt belölle a benzin. Mikor elvittem megcsináltatni azt mondták hogy elvan törve a gyűrű. Nem csinálták meg mert belenyultunk a motorba letörtiünk egy mianyag pöcköt és ezért nem csinálták meg mert nem volt garancia. A lényeg hogy darabokban elhoztuk mert 200000 Ft lett volna megcsináltatni. Amikor áthivtam a barátomat akkor elvolt törve a gyürü és azt mondta hogy ez nem magától törött el. Azt mondta hogy kell venni egy dugatyut gyürüvel meg hajtókar. Csak kellene egy szerelő aki megtudja nézni és mond rá valamit. Nem szeretném visszavinni Budapestre. Hanem olyan szerelő kell aki megnézi nem akarom sehova sem cipelni mert Darabokban van. Irjatok ha tudtok szerelő. Valami maszek munkás kellene. Ki tud ilyet?2015. febr. 8. 19:36
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!