Nagyon furcsa ez. Szerintetek?
7éve vettünk egy házat egy idős bácsitól, aki rá egy évre meghalt..Egy éve éjszaka felébredtem arra hogy nagyon kell pisilnem. Igy hát elmentem wc-re, és ahogy mentem kinéztem a konyhába és láttam hogy egy idős bacsi ül egy széken, de az arcát nem lattam..Gondoltam hogy az az ember volt akitől vettük a házat és meghalt de nem emlékeztem a bácsi arcára mert kicsi voltam akkor még..Most nem rég a nyáriszünetben felébredtem reggel és kimentem a szekrényünkhöz amiben volt a varrósdoboz mert kicsit unatkoztam és gondoltam megvarrom a zoknim. Amikor leguggoltam hogy kivegyem a dobozt, akkor mintha egy férfi azt mondta volna: "soha ne fordíts hátat nekem!!" Most csütörtökön lefeküdtem fél10-kor mert nagyon fáradt voltam és 2:10kor felébredtem mert beleszúrt a hasamba valami. Persze azért, mert beszorult a levegő a bordám alatt. Gondoltam egy kicsit telefonozok de a szobám sarkából hallottam ilyen susogó sistergó mintha folyna be a víz a szobámba --hangot,persze nem folyt be semmise..miba rosseb ez ? 🚨🚨
14L
Én segítek!^^
Nem nagyon tudok, dee...Lehet hogy képzelődtél, de ha nem, akkor:szerintem csinálj egy gyertyagyújtást, és imádkozz, majd kérd meg a bácsit, menjen el.Vagy:szellem irtás, vagy űzés, tudod, a papos.
Tudom, ez így kevés, meg minden, de nem vagyok jártas paranormális ügyekben.Egyszer történt velem, az se volt durva.Keresztény vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!