Jellegzetes 2000-es évekbeli dolgokat tudtok felsorolni?
Így a 2010-es évek derekán talán már lehet egy kicsit visszatekinteni a 2000-es évekre. Sokan mondják, hogy ez a 10 év totál jellegtelen volt, ellentétben mondjuk a 70-es 80-as és 90-es évekkel, ezért titeket kérdezlek, tudtok e olyan dolgokat (nem együttesekre, vagy filmekre gondolok, vagy olyasmire hogy PS2, hanem) ami totál jellegzetes volt erre (és lehetőleg csak erre) a 10 évre? Én ezeket találtam eddig:
Mp3 lejátszó
DVD írás
MSN messenger
Polifónikus csengőhang
Wap
Infraport
Katonamintás nadrág
Volt még csomó, csak elfelejtettem. Mondhatnék netes dolgokat is, mint chat.hu, teveclub, vagy myvip, de maradjuk a fizikai dolgoknál. Az MSN bőven elég.
M&M Mentos Smarties Milka Coca Cola
Figurás PEZ cukor adagoló
Vodafone telefonon a Snake játék
Mintás radírok
2016-03-16 20:34
bluetoot-on átküldeni zenét, képet
az újságok hátoldalán lévőletölthető háttérképek, zenék
VIVA TV Marió játék
gördeszka EMO-trend
haj zselé, színes hajfestékek
világító edző cipők
vámpírfok
a chipsben, müzliben lévő ajándék
hangulat gyűrű
hajvasaló
Vezetékes telefon aminek a harmonikás zsinórjával lehetett szarakodni míg tartott a beszélgetés.
Hetihetes: [link]
A lányoknak csipkés mintás nyaklánc. Ha pár mostanában visszajött a divatba.
Én a (ki)számoló füzetbe gyakoroltam még anno.
Furby, Tamagocsi, Yu-Gi-Oh!, Tetris.
Régi videókamera amire a családi élet fontos eseményeit rögzitettük +videólejátszó VHS kazeták, magnókazetta, magnó.
Videó kölcsönzők: Régi Disney családi videókazetták.
A sorozatoknak a következő részére várni kelet 1hetet vagy 2hetet vagy csak 1napot.
Csigabiga óvodás magazin, a suliban pedig a Tappancs, Tudorka, OKÉ magazinok.
Más magazinok: DUMBO, DONALD KACSA, MICIMACKÓ, 13.MAGAZIN, MONDO, VIDEÓJÁTÉKOS MAGAZIN.
https://www.youtube.com/watch?v=n551njL6kWw
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!