Hogyan kell lufit kipukkasztani, hogy ne legyen nagy hangja?
Kiscsoportos óvodás koromban kidurrant egy lufi mellettem, és emiatt egész gyerekkoromban féltem a lufiktól. Az iskolában csúfoltak is miatta. Azóta felnőttem, és sokáig nem volt lufi a közelemben. Nyáron egy vásárban a kezembe nyomtak egyet. Még mindig megvan, nem pukkadt ki magától. Mivel már majdnem egy fél év telt el azóta, félek a gondolattól, hogy egyik éjjel arra a hangra riadok fel, hogy a lufi kidurran. Hogyan előzhetném meg ezt, hogyan semmisíthetném meg úgy, hogy ne legyen hangja?
Jó tudom, biztos lesznek egy páran, akik hülyének néznek emiatt a kérdés miatt, de minden normális hangnemben közölt válasznak örülnék! :)
Kissé valószínűtlen a kérdés. Egy lufi, ami fél év alatt nem ereszt le magától? Nekem akárhány lufim volt, 1-2 hét alatt leeresztett magától. De még a jóval ellenállóbb bicikligumi, vagy focilabda is leereszt fél év alatt. Nem akarlak hülyének nézni, félre ne értsd, de nekem túl valószínűtlen az egész szituáció. De tegyük fel, ilyen szuperlufid van.
Másik oldalról oké, hogy volt a gyerekkorodban egy élményed, és azóta félsz, hogy egy lufi kidurran. No de miért félsz? Azért, mert nem számítasz rá. Ha tudod, hogy lesz hangja, ki fog durranni, akkor attól miért félnél? Vagy vegyél fel egy fejhallgatót, kapcsolj be valami jó zenét, és nem fogod hallani.
Amúgy ha az ember nem akarja kidurrantani a lufit – vagy mert hangos lenne az adott helyzetben, vagy mert később újra fel akarja fújni – logikusan kioldja a csomót, és szépen lassan leereszti.
Meg van még a lufi?:)
Ülj rá, miközben befogod a füled.
Köszi a válaszokat!
Egy nagyon kicsit eresztett csak ennyi idő alatt, nagyon kicsit kezd csak ráncosodni a teteje körül. Szerintem a celluxos megoldást megpróbálom hangos zene mellett :)
Szegény lufit miért nem hagyod tovább élni?:) Hűséges maradt hozzád fél éven keresztül, neked meg volna szived kibökni?:D
Más lufi pár hét alatt önszántából eltávozik a lufi mennyországba, ez a szegénke pedig hősiesen állta az idő folyamát. Veled maratt a forró nyári napikon, a hosszú tél hideg estéken... még a zord csúnya karácsonyfa terrorizáló tüskéinek a tekintetét is kiállta. Hagyd meg a kocsike életét, had legyen továbra is a szobád ékes dísze:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!