Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » 13 napja kesik a menzeszem,...

13 napja kesik a menzeszem, szedulok, hanyingerem van, farkasehseg, mell erzeknyseg, szurkalas hasban. Mar van 3 halvany pozitiv tesztem. Szerintetek ez mar terhesseget jelent? Mar nagyon regota tervezzuk a babat, remelem mar vegre osszejott

Figyelt kérdés
2015. febr. 2. 13:57
 1/2 anonim válasza:
47%
Igen.
2015. febr. 2. 14:17
 2/2 anonim válasza:

Szia. Hasonló esetben vagyunk :)

Mi is szerettünk volna már babaát, az első 2 alkalommal nem jött össze. Január 4.-én jött meg utoljára, február elején már gondoltam biztosan most is megjön, mert volt egy olyan érzésem. Két három nap késés után gondoltam ó lehet úgyse vagyok az de barátnőmnek szintén késett és együtt voltunk egy közös páros programon mikor elment venni egy tesztet, én meg csak úgy mondtam neki h vegyen egyet nekem is. Másnap reggel megcsináltam és halvány pozitív eredményt kaptam. Majd további napokban csináltam még kettőt. A 3.teszt egy árnyalattal sötétebb lett.A boldogságtól sírtam. A párom nem akarta elhinni :) Már vannak enyhe tüneteim, ultrahangon még nem voltam de már készülök, viszont a körzeti orvosnál már voltam a tesztekkel és megnyugtatott. Remélem te is csak pozitív eredményeket kapsz :D

2015. márc. 4. 13:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!