Befizettem a nyelvvizsgára apénzt, de NEM nyelvvizsgázhatok?
hogy van ez? Azt állítják, írnom kellett volna 1 levelet nekik. de ők visszaigazoltak, mikor átutalódott a pénz. Befizettem a pénzt. most meg kérdezem őket, és írják, hogy hát sajnálom, hölgyem, de töröltük a rendszerből, mert befizetését nem igazolta vissza. de ők olyan emailt küldtek, amikor megkaptam megkérdezte a gép: h visszaigazolja e, h megkapta e ezt a levelet, én meg elfogadtam. Most mi van? kifizettem a pénzt de nem nyelvvizsgázok? Megadtam az összes adatom, ha nem írtam volna - levelet sem kaptam tőlük mostanáig - akkor fel lehetett volna hívni. meg bemásoltak 1 levelet, amit elvileg elküldtek nekem. naná, h nem kaptam azt meg, nem tudom miről beszélnek.
A kérdésem: mire számíthatok ha holnap bemegyek hozzájuk? Nyelvvizsgázhatok e még szombaton, visszakapom e a pénzem?
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!