Ha megadtam a nevem egy ismeretlennek aki beetetett valószínűleg, amit egyébként elírtak, de anyukámét is és azt nem, akkor abból lehet e bármi baj? Többi lent.
"Nem vagyok hülye, nem bízom az ilyenekben, " - akkor miért is adtad meg a neved és anyukád nevét?
áááá sosem fogom megérteni a tiniket
Pedig jól megmutatta az első válaszoló, hogy miről van szó. Hülye voltál. Pont. Nem akkora gond ez, mással is előfordul, de pont az ilyen sarkos vélemény fogja benned rögzíteni, hogy tényleg hülye voltál, és legközelebb lehet pont az első válaszoló véleménye fog felvillanni, mielőtt kiadnád a másra nem tartozó adataidat.
Nem értem, hogy mit jelent az, hogy „addig nem tágított”. Korlátozott a mozgásodban, vagy mi? Simán azt kellett volna mondani, hogy „Ne haragudjon, nem tudom ön ki, nem tudom, hogy kit képvisel, de azt tudom, hogy semmi köze ahhoz, hogy engem hogy hívnak, pláne ahhoz, hogy az édesanyámat hogy hívják. Most pedig mennem kell, viszont látásra.”.
De összességében nem valószínű, hogy bármi bajod származna belőle, ha más adatokat nem adtál meg (mondjuk lakcímet, telefonszámot). Szóval a végén valóban megjött az eszed, hogy ezt ne add ki.
Ha megadtad volna a telefonszámodat is, akkor sem lenne óriási gond amúgy, csak maximum több kéretlen reklámot kapnál, így már névre szólóan, sőt valószínű korosztályra, nemre szólóan – hiszen ez ránézésre látható – tudnának megkeresni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!