Miért nem működik az éjszakai Vodafone mobilnet?
Nekem nincs külön éjszakai adatforgalom, de egy ideje sokkal jobban korlátozzák, mint a szokásost.
Az én reakcióm az, hogy ehó végéig van előfizetésem, oszt annyi. Nekem elegem van a szolgáltatókkal való hadakozásból, sokkal könnyebb lemondanom egy szolgáltatásról teljes mértékben, mint megvívni.
Tv-m, telefonom már évek óta nincsen pont emiatt.
Idegeimre ment a szolgáltató. Pl. felhívott, hogy "nálunk bent járt személyesen megtiltani, hogy üzleti ajánlattal keressük, most telefonon megadja az engedélyt, hogy üzleti ajánlatot adhassunk az elkövetkezendő 20 percben?..." Pfff.
Vagy bementem befizetni a csekket, akkor azt 40 perces komplett piackutatási felmérés ellenében tehettem meg, melynek során minden egyéb előfizetést akartak velem vetetni, és amiben még azt is tudni akarták, mekkorát kakilok és milyen gyakran.
Hát akkor egyétek meg a szolgáltatásaitokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!