Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Nem reagál az emag, mit...

Nem reagál az emag, mit csináljak?

Figyelt kérdés
December tájékán rendeltem tőlük egy 16 gb sd kártyát 4000ft-ért a telefonomba. Két nap múlva kiszállították, pont szilveszternapján. Egy ideig használtam de hibák miatt vissza küldtem, hogy cseréljék ki. Azóta nem reagálnak. Írtam email-t, azt írták, hogy utána néznek, s legalább 3 hete megy ez. Felhívnám őket de pénz most nincs a telefonomon így az sem jó. Igaz hogy csak 4000ft de nekem az a pénz is sok. (15 napon belül küldtem el, garancia volt hozzá) Mit tegyek? Valaki esetleg volt már ilyen helyzetben?

2015. jan. 26. 21:27
 1/3 anonim válasza:
Énis hasonló helyzetben vagyok, dec közepén rendeltem egy 11eFt-os 64Gb pendriveot, a gép látta a meghajtót de a memóriát már nem. Írtam nekik hogy rossz a pendrive, dec 27.én elvitték azóta sem szóltak semmit, egy átvételi elismervényt kaptam és kész. Tegnap írtam nekik emailt, de semmi válasz, szóval marad a telefonálgatás...
2015. jan. 27. 11:34
 2/3 Bettus87 válasza:
Mi november vége óta várjuk vissza a pénzt, de semmire nem reagálnak!A Fogyasztóvédelemhez fordultunk, ott azt a választ kaptuk, hogy keressünk egy közjegyzőt, majd ő intézkedik, de arra is csak mi fizetünk rá, mert az is pénzbe kerül! Mi 12000 Ft-ot buktunk, de már én lemondtam róla, hogy viszont látom a pénzt!
2015. febr. 7. 21:30
 3/3 anonim válasza:
Én is igy jártamNem fognak semmire reagálni mivel tudják hogy a fogyasztóvédelem nem tud közbejárni.Azaz visszaélnek ezzel.Egy szar mocskos büdös Román cég az egész.De úgy megbasszák a szájukat ezekért a dolgokért hogy csak majd na.Had gyüljön csak a sok panasz.Nekem egy 30 ezer ft os borotvagépem lett oda.
2015. jún. 20. 23:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!