'2 éves vagyok és nem tudom mit sportoljak. Szerintetek milyen jó sportok vannak?
Figyelt kérdés
2015. jan. 26. 21:05
3/10 anonim válasza:
Először beszédtanulás, járás egyedül evés, ivás stb..
4/10 szántóvető válasza:
erőemeléssel próbálkozhatnál.
5/10 anonim válasza:
A fiam épp elmúlt egy éves. Mindent megrág, fel akar mászni mindenhová és néha a fejét is veri a falba. Próbálkozz ezekkel.
6/10 A kérdező kommentje:
12*
2015. jan. 27. 16:27
7/10 anonim válasza:
Fiú vagy lány vagy? Csak mert ez is fontos. Nem tudjuk mit szeretsz legyen miből kiindulni.
8/10 A kérdező kommentje:
lány
2015. jan. 28. 14:24
9/10 anonim válasza:
Ha küzdeni szeretsz akkor judo vagy karate.
Vagy ha akarsz mehetsz úszni. A vívás is jó, csak egy kicsit költséges, a lovaglás méginkább. Persze az is rettentő jó szórakozás. Elvileg a koncentrációdnak is jót tesz. Ha van labdaérzéket kézilabda. Csak, hogy néhány dolgot emlísek.
10/10 Dorka Elanor válasza:
Menj el vívni óra/1000ft és nekem nagyon tetszik.
Ha jársz és tetszik akkor pedig kell venni tőrt vezetéket stb. de ha télleg szeretsz járni akkor ezzel nem lesz semmi gond.
A Fodrosban hltfőtől péntekig 4-1/2 6-ig kezdőknek 1/2 6-1/2 7-ig haladóknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!