Szuperstore oldal szállítási ideje?
Figyelt kérdés
Rendeltem az oldalról és nincs sehol feltüntetve. Szeretném tudni hogyan készüljek hàny munkabap ob?2015. jan. 26. 14:15
1/3 anonim válasza:
Látom már nem aktuális a kérdésed... én úgy olvastam 15-20 munkanap. Viszont akkor megírnád mennyi idő alatt érkezett meg a termék? Én ma rendeltem tőlük először. Meg voltál elégedve?
2/3 anonim válasza:
NE RENDELJETEK ERRŐL A METÉLTFA**Ú OLDALRÓL! Ugyan annyi a szállítási idő mintha EBAY-ről rendelnéd(vagy több, lásd lent), csak fizetsz azért 3-5 ezer forintot hogy átcsomagolják neked a terméket.
Ennyire hülyék vagytok magyarok? Olyan webshopról rendeltek ahol az ügyfélszolgálat 500 ft/perc-es telefonszámot ad meg és mindent 50-100%-os akcióval marketingel? Sok low IQ.
Amúgy még a 300 forintos téli maszkból sem voltak képesek raktárkészletet felhalmozni ami BAROMI NEVETSÉGES, szóval a szállítási idő a kínai postától és az újracsomagolás idejétől függ. Kínából kisebb csomagok 1-2 hét alatt itt vannak, szóval innen olyan 1-3 hét lehet a szállítási idő.
3/3 dominek jennifer válasza:
Én vasárnap rendeltem kedden itt volt a termék..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!