Véleményetek érdekelne aupair problémával kapcsolatban? Hogyan csinálnátok a helyemben?
Aupair vagyok Németországban. Kedvelem a családot, ők is engem. Viszont,fenn áll egy probléma. Nagyon messze vagyok otthonról, nagyon kevés pénzt kapok, holott mindent én csinálok.( Takarítás,mosás, főzés mindennap, vasalás, kutyasétáltatás es persze a gyerekek,mindezt havi 260€). Augusztusban jöttem ki, a szerződésem egy évre szól, de közben kaptam egy munkát otthon, fordítoit,havi 200.000 Ft,bejelentve, a családommal lehetek es természetesen nem
ellenzik a külföldi tanulmányaim, tehát vizsgaidőszakban kiutazhatok mindig. A kérdés, ilyen ürügy miatt ott lehet hagyni a családot? Mit választanátok a helyemben? A szívem haza húz,hisz mindenben más lenne jobb, és anyagilag is több...a kérdés, hogyan mondhatnám ezt el nekik?
A szerződésben benne van mi a feladatod, gondolom az is hogy mi van akkor ha ott akarod hagyni a családot. A közvetítőt is megkérdezheted, biztos tud segíteni.
Én maradnék a helyedben, mert egy év alatt lehet hogy nem keresel szinte semmit de lesz egy jó németed amivel itthon találsz munkát később is.
2 éve kinn vagyok, csak ennél a családnál augusztus óta, magam kerestem őket, tehát közvetítő nincs.A szerződés felbonthato mindkét fel oldaláról.
Nyelvtudás? Ezzel kaptam a munkát otthon. Felső fokú német és angol nyelvvizsga, közép holland és alap francia.
Mult heten tudtam meg, hogy megkaptam a munkat. Pontosan penteken, ok elutaztak, igy en itthon maradtam, mert kulonben is tanulnom kellett. Ma nem jottek haza mindketten, ugy nem akarom elmondani, holnap ugy nez ki a szulok itthon lesznek, akkor elmondom Nekik. Nincs mas lehetosegem, tul a szivem, de hat abbol nem fogok megelni... A munka hosszutavu igeret, a ceg nemet leanyvallalat, en jogot hallgatok kinn... Tehat nekik nagyon jo valasztas lettem, vagyok. Februartol kell kezdenem, de kedves volt a fonok azt mondta, hogy ha kicsit kesobb erkezem sem baj, de szamitanak ram... Az ilyent ugy gondolom meg kell tartani... Remelem jol erzem.
( Ne haragudjatok az ekezetek miatt, kulfoldi laptop)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!