Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hogyan adathatom ki a könyvem...

Hogyan adathatom ki a könyvem úgy hogy vörös pöttyös legyen?

Figyelt kérdés
Írtam egy 500 oldalas könyvet, és interneten nem találtam sok választ arra hogy vörös pöttyös könyvként hogy is adathatnám ki pedig mindenképpen így szeretném. Tudnátok esetleg tanácsokat adni esetleg oldalakat be linkelni ahol erről van szó? És még a pénz része is érdekelne hogy mennyibe kerülne. Előre is köszönöm a válaszokat.

2015. jan. 25. 18:55
 1/4 anonim ***** válasza:
Kapj le a polcról egy pöttyös könyvet és nézd meg, melyik kiadó terméke. Na őket kell megkeresni és meggyőzni, hogy adják ki. Ennyi az egész :)
2015. jan. 25. 20:07
 2/4 anonim ***** válasza:
49%
Vörös pöttyös úgy lesz, hogy ilyen grafika készül hozzá. Ennyi. Vannak cégek, amelyek egyetlen példányt is kinyomnak. Én ezeket nem ismerem, s nem is akarom megismerni. Hagyományos kiadásban, kartonált ragasztókötésben, olcsó papíron 300 példányban olyan 350 ezer forint lenne csak a nyomda.
2015. jan. 25. 20:09
 3/4 anonim ***** válasza:

Megnéztem neked, a "vörös pöttyös" a Könyvmolyképző sorozata, velük kell felvenned a kapcsolatot.

[link]

2015. jan. 25. 23:02
 4/4 A kérdező kommentje:
köszönöm mindenkinek a válaszát:)
2015. jan. 25. 23:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!