Lenne 1 kissebb fajta farsangi disco ahova nem tudom minek öltözzek be sok csaj lesz akik azt mondják rám h strici vagyok mer túl sok csajom van 1-szerre. Mit csináljak h hasonlítsak rájuk?
Figyelt kérdés
hogy öltözzek be stricinek segitsetek pls....:D
mindenféle ötletet várok köszönöm előre is..:)
2010. febr. 8. 17:05
2/7 A kérdező kommentje:
na most+ mivan???:)
segisetek lécci..
2010. febr. 8. 17:07
3/7 anonim válasza:
fuxok,fehér szőrmebunda, napszemüveg stb.
4/7 anonim válasza:
a hajadat nyald hátra. aranynyaklánc, fehér vékony csíkos ing, fekete nadrág, hereszaggató cipő(bocsi, de nem tudom mi a neve-.- olyan hegyes orru férfi cipő..xD) sztem ez igy jó lesz...de muszáj stricinek öltözni??XD
mondjuk nekem olyan m1..XD de ha hasonlitani kell a nőidre akkor ők K*urvának öltöznek??:D
5/7 anonim válasza:
ha stricinek mondanak akkor szerintem nem kell semmi különlegeset nem kell magadra aggatnod. hisz igy is strici vagy.:D
6/7 A kérdező kommentje:
hehe köszi a válaszokat teccik az utulsónak irnám igazad van de csak hivnak azér ugy nem öltözöm vagyis remélem :)
amugy a csajaim se öltöznek kurv*nak...xD
2010. febr. 8. 17:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!