Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mit jelent az álmom? Valaki!

Mit jelent az álmom? Valaki!

Figyelt kérdés
Azt álmodtam,hogy az osztályommal oda vagyunk egy helyen és az egész osztály másnapra kiutált. Osztályfőnököm lehîvott hogy beszélni szeretne velem. Megállt velem szemben az osztály pedig mellettünk állt. Of. megkérdezte tőlem hogy mi újsag van aztán rátért a lényegre hogy nem veszem észre hogy mindenki utál. Én pedig teljesen nyugodtam mondtam neki hogy mindenkinek szíve joga.... Csak akkor legyen bennük annyi hogy a szemembe mondjak mi a problemajuk,mert amúgy semmibe nézem őket ha a hátam mögött mondják. Ez után kisebb nagyobb veszekedés lett, mire hazamentem édesanyám tudott mindenről és azt mondta, hogy akkor most mindent elmondunk osztályfőnöknek is. (Kisgyermek koromban nagyon sok borzasztó dolgon keresztül mentem amit nem tudok megemészteni, a családunk széthullott, anyukámon és nagymamámékon kívül nincs senkim). 16L

2015. jan. 25. 08:38
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!