Narutosok miért szeretitek a Narutot?
Én is Nézem, szeretem csak kíváncsi ti mért szeretitek
Én azért mert ez az első anime amit láttam és tudtam róla hogy anime,az alap story is tetszik, és van pár jó filler is (nem azt mondom hogy az összes jó de én szeretem mindent :) ) amiből meg lehet tudni dolgokat pl.: 119-120 Kakashi Obito Rin-es fillerek
Nekem életem talán legnagyobb tévés élménye volt talán, amikor 11 éves kissrácként láttam az első évad premierjét a jetixen.
A shippuden 119-120 részei nem fillerek, benne vannak a mangában, de jóval korábbán, a sima naruto, és a shippuden között van berakva.
Amúgy vicces ez, én az alapsorozatot szerettem nagyon, amikor fiatalabb voltam, de a Shippuudentől annyira rosszul lettem, hogy a 300. rész környékén inkább hagytam a francba az egészet. Szerintem baromi igénytelenné, kiszámíthatóvá és bugyutává vált az egész, már a szereplők halálát sem lehet komolyan venni, mert mindenki tudja, hogy 10-20 epizóddal később úgyis feltámadnak valami nevetségesen nyakatekert úton-módon.
A régi részeket valószínűleg újra fogom nézni a nosztalgia kedvéért.
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!