Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Beleszerettem a bátyám haverjá...

Beleszerettem a bátyám haverjába mit csináljak?

Figyelt kérdés
Egy osztályba járok bátyámmal mert bukott már és a legjobb haverja is velem jár egy osztályba.Eddig nem is nagyon érdekelt de egyre többet skypeolunk meg nagyon elvagyunk...és igazából szerintem beleszerettem,és nem tudom most mit csináljak ő igazából jó tanuló én meg közepes és félek,hogy már csak ezért se járna velem és igazából lehet nem is tetszek neki..Nagyon félek,hogy ha ezt elmondom neki akkor mit reagál rá..unokatesóm már megkérdezte,hogy tetszek e neki de ő az mondta,hogy "ööö..nem".De unokatesóm szerint eléggé úgy mondta mintha még ő se tudná...Mit csináljak most?Ha elmondom neki lehet akkor már nem leszünk barátok és még talán el mondja másnak is az osztályba és akkor tuti piszkálnának..

2015. jan. 24. 19:56
 1/4 anonim ***** válasza:
Szilvásbuktát! Mert azt szeretem.
2015. jan. 24. 21:16
 2/4 A kérdező kommentje:
Gratulálok.! :) Csak ennyit tudnák neked mondani! :)
2015. jan. 25. 00:22
 3/4 anonim ***** válasza:

Talán azért mondta unokatesódnak, hogy "ööö..nem", mert nem akar a bátyáddal kellemetlen helyzetbe kerülni. Ez persze a valóságban nem jelent sokat. Talán nyithatnál felé. Ha észreveszi magát, valószínűleg normálisan reagálja le, mivel:

1. a bátyád a legjobb barátja, így nem jönne ki jól, ha téged kiteregetne a közösségnek

2. mivel valamennyire ismeritek egymást, így van lehetősége közvetlenül, személyesen veled megbeszélni

3. az is lehet, hogy egyébként bejönnél neki, ha a nagytestvér nem bánja.

2015. jan. 26. 10:34
 4/4 A kérdező kommentje:
Szerintem is igazad van!De szerintem még nem mondom el neki mivel mostanában egyre jobba vagyunk és hát szerintem nem vagyok az esete de a "barátságunkat" se akarom elrontani.Mivel szerintem lassan ez már mondható barátságnak ami velem és vele van!A bátyámat nem zavarná ez a dolog :) Sőt ő tudja is és ő azt mondta,hogy ő kimarad ebből inkább...Igen lenne rá lehetőség ha elmondanám neki,hogy személyesen beszéljünk csak az a baj,hogy ő is elég szégyellős és én is. :D Szerintem inkább finoman vissza utasítana és eltávolodna tőlem... :/
2015. jan. 27. 16:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!