Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » OC alapú, vagy CS alapú...

OC alapú, vagy CS alapú spray-t vásároljak önvédelemre?

Figyelt kérdés

Melyik az amelyik egyből hatástalanítja a támadót, és mindig minden körülmények között?! Illetve melyik az ami 100%-osan hat és durvább!

Előre is köszönöm a válaszokat!

#Pepper #Defenol CS
2015. jan. 24. 17:37
 1/5 anonim ***** válasza:

A cs alapúak hatásfoka gyengébb mint a pepper(oc) alapú.

Ezért mindenféleképpen valami normálisabb pepper alapút vegyél, és ne valami kínai vackot mint pl. a KO , Nato és a többi.

Szerintem Scorpion paprika gázspray vagy Walther Pro Secur gázspray.

2015. jan. 24. 18:32
 2/5 A kérdező kommentje:
A Pfeffer KO az Német gyártmányú és azt mondják, hogy az egyik legjobb paprikaspray a piacon.
2015. jan. 24. 18:43
 3/5 anonim ***** válasza:
Erre gondoltam: [link]
2015. jan. 24. 19:11
 4/5 A kérdező kommentje:
Jaa, neem, ilyet semmiképpen sem vennék. Én ezt a Pfeffer KO FOG típusút néztem ki magamnak. Igazából ez az a spray amiről sokat hallani, hogy nagyon jó, és picivel több OC-t tartalmaz (11%), míg a többinél csak 10%-ot láttam írva. Persze nem tudom, hogy mennyire lehet hatékony egy ilyen, mert még nem használtam soha, és most jutottam el odáig, hogy vennék belőle. De persze ha van ennél jobb, akkor szívesen várom a véleményeket, ill. a tapasztalatokat, hogy tényleg mennyire hatásos stb.?!
2015. jan. 24. 19:15
 5/5 anonim ***** válasza:
Hehehe,már régi kérdés,de az utobbi írás vicces.Az OC nem a hatóanyag, hanem a gyantatartalom.pl amerikai rendőrségi gázsprayk 2-6% OC tartalmúak,és valószinüleg verik az EU gyártmányok jó részét hatásosságban.A kapszaicin tartalom a lényeg,ez OC ként változik.
2016. okt. 1. 17:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!