Szerintetek nem kellett volna elmondani, hogy meleg vagyok, ha úgy is egész életemben a szüleimmel fogok élni?
Pár éve mondtam el anyámnak,és a testvéreimnek.
Apám még nem tudja,de kezdem úgy érezni,hogy teljesen felesleges volt az egész mikor amúgy sem fogok soha önállóan élni,mert nem tehetem meg.
26/F
Mi köze van a melegségnek ahhoz, hogy egyedül élsz-e? Nincs ilyen szabály, hogy csak akkor mondhatod el, ha már nem laksz otthon. Ezt csak azért szokták tanácsolni, főleg a tiniknek, hogyha homofóbok a szülei, akkor nehogy az utcára tegyék emiatt vagy zaklassák, bántalmazzák otthon egészen addig, amíg nem tud elköltözni.
Ha úgy gondolod, hogy az apád el tudja fogadni, hogy meleg vagy, akkor mond el neki nyugodtan. Ha viszont tudod, hogy nem fogadná el, akkor szerintem nem jó ötlet az orrára kötni. Felnőttként is megkeserítheti az életed egy homofób szülő.
Nincs esélyem normális,önálló életre.
De amikor elmondtam ezt,még próbáltam vele hitegetni magam.
Sajnos korlátozott munkaképességű vagyok egy betegségből adódóan.És nem tudok teljes értékű állást vállalni.
Így nem is tudok teljesen önállósodni.
Az "egészséges" emberek sem nagyon tudnak megélni.
Így utólag belegondolva,ha úgy sincs nemi életem,meg semmiféle magánéletem,nem kellett volna elmondani,mert ez is csak egy probléma a sok közül,ami a családban van.
Csak sajnos még fiatal voltam elhittem,hogy lehet jobb..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!