Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Isten meg tud szabadítani a...

Isten meg tud szabadítani a homoszexualitástól?

Figyelt kérdés
Ugy érzem megkötözött a homoszexualitás.

2015. jan. 23. 15:42
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
6:mért tartanám bűnnek a heteroszexualitást?Isten így teremtett,ez a normális.nem pedig a homoszexualitás.amivel megkötözött a gonosz.
2015. jan. 25. 10:38
 12/20 anonim ***** válasza:
78%
Nekem határozottan úgy tűnik, hogy téged isten homoszexuálisnak teremtett. Úgyhogy vagy isten egy tehetségtelen balfax, vagy te akarsz az ő akaratával szembeszegülni.
2015. jan. 25. 10:55
 13/20 anonim ***** válasza:

"Miért Szerinted magától lett a világ?Na mindegy hagyjuk az egészet.azt hittem vannak itt normális válaszolók..."

Eddig kb csak normális válaszoló írt.

Nem tudom hogy hány éves vagy ,de vagy túl fiatal lehetsz,vagy nem jártál iskolába. Homoszexualitás mindig is jelen volt és lesz is. Ez is ugyanolyan természetes dolog ,mint egy kék szemű ember. Kék szemű embert sem teremtett az "Istened" ,se fehér embert ,se szőke hajú embert stb stb. Kék szem az mutációk eredménye okozza pl. Ennyi erővel ezt is mondhatom abnormálisnak ,meg gonosznak a te felfogásoddal... Kék szemű ember sem árt senkinek ,ahogyan egy homoszexuális sem.

Egyébként meg mi az ,hogy "Isten" így teremtett? Evolúcióról hallottál már? Már rég be lett bizonyítva ,hogy "Isten" nem teremtett semmit sem. Más fajoknál is jelen van a homoszexualitás. Mikor egy faj létszáma hirtelen megnő ,akkor több lesz a homoszexuális egyed létszáma ,hogy egyensúly álljon vissza. Amúgy is egy biztonsági szelepként működik túlnépesedett populációkban.

"De van Isten,csak nem hiszel benne ezért vannak problémáid."

Nem neked vannak problémáid inkább? Az öngyűlölet az probléma. A nem "hiszek Istenben" meg a felvilágosultság.

2015. jan. 25. 15:29
 14/20 A kérdező kommentje:

De Isten bűnnek tartja a homoszexualitát.Bennt van a Bibliában.elég rossz példa a "kék szem".mert ugy teremtett,de azért van homoszexualitás mert van bűn.

Egyénként itt csak ateisták vannak?Nem hiszem el...

Mennyi tudatlan...szegények..

2015. jan. 25. 16:36
 15/20 anonim ***** válasza:
Nem baj, ne törődj velünk. Éld az életedet egy mesekönyv bűvöletében, és szenvedj - csak hagyj minket, "bolondokat" boldogan élni. Ámen.
2015. jan. 25. 16:43
 16/20 anonim ***** válasza:

Drága kérdező, ha nem érted ,hogy mit írok az már a te tudatlanságod. Leírtam neked ,hogy miért természetes dolog ez ,és egy másik példát ,ami a te logikád szerint gonoszság. És ,hogy "Isten" miért nem teremthetett semmi élőlényt sem. Ezeket mind megfogalmaztam neked ,csak el kéne olvasni ,meg érteni.

A Bibliát emberek írták , ez bizonyított tény. Nem értem ,hogy ilyenek nem estek még le az életed során ,miközben iskolában jártál ,ha egyáltalán jártál. Tanulni is kéne, nem csak hülyeségeket hablatyolni. A Bibliát a papok sem veszik komolyan (a felvilágosultabbak), ahogyan egy épeszű ember sem. Beszéltél már valaha fiatal papokkal? Tőlük nem egyszer hallottam már ,hogy lehülyézik a csőlátású barmokat,de ebben igazuk is van. Veszélyes dolog a vallás . Ugyanolyan ,mint bármilyen más szekta.

Most is vallásháború van. Egyik vallás sem különb a másiktól. Arra egy jó "ürügy" ,hogy gyilkolják ezerrel az embereket.

2015. jan. 25. 17:26
 17/20 anonim ***** válasza:
a Biblia NEM ítéli el a homoszexulitást, csak a homofóbok magyaráták bele. ha helyesen akarod értelezni, akkor olvasdel ezt [link]
2015. jan. 25. 17:53
 18/20 anonim ***** válasza:

A biblia szerinte kagylót enni is bűn.

Az csak egy könyv.

2015. jan. 25. 18:23
 19/20 A kérdező kommentje:

Ugy látom itt nem kapok értelmes válaszokat.Találtam egy oldalt ahol le vannak írva ezek a dolgok.

Nektek is ajánlom,hogy ne legyetek olyan szűk látókörűek.

[link]

2015. jan. 26. 15:50
 20/20 anonim ***** válasza:
63%
Itt a bagoly és a veréb esete forog fenn.
2015. jan. 26. 15:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!