Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hogy lehet a howsre nevű...

Hogy lehet a howsre nevű játékban megcsinálni, hogy az egérrel a bemutatómba érve az egér helyén egy kis minta legyen?

Figyelt kérdés
Sok howrse bemutatóban látok olyat, hogy amint egy ilyen bemutatóba érek az egérrel, egy mintácska (pl.:lepke, patkó, levél, csiga) lesz az egér helyén? Kérlek segítsetek!;-)

#Howrse #howrse bemutató
2015. jan. 20. 20:22
 1/3 anonim ***** válasza:
Nekem megvan a kód a bemutatómban, meg tudnám mondani neked de jelenleg nem tölti be az oldalt, lehet nálam van a baj vagy nekik állt le a server. Fejből meg sajnos nem tudom :/ De amint működik az oldal írok ;)
2015. jan. 27. 16:33
 2/3 anonim ***** válasza:

Megvan!

Ezt beírod a bemutatód elejére:

<div style="cursor: url(IDE JÖN A KÉP LINKJE), default;">

és ezt a bemutatód legvégére, utána már ne legyen semmi:

</div>

A kép linkje helyére kerül annak a képnek a közvetlen linkje, amit az egérnek szeretnél, értelemszerűen. Ez pl egy sárgarépa:

<div style="cursor: url( [link] default;">

</div>

2015. jan. 27. 17:09
 3/3 A kérdező kommentje:
Szia, köszi a választ. Nekem nem akarja elfogadni.Ha a howrse-on küldesz nekem egy üzenetet, kurzor címmel, és én megadom a jelszót, akkor segítenél nekem?
2015. jan. 27. 19:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!