Most melyiket érdemesebb megvenni dzsungelhez?
Rengart vagy Kha'Zix-ot érdemes megvenni?
Ötlet?
Köszi a tippeket!
De arra jutottam hogy inkább Kha'Zix-ot fogom megvenni
A passivjáról nem is beszélve, az csak max a jungle szörnyekre jó playerekre nem annyira, mivel nemnagyon szakadnak el a minionoktól se a csapattársaiktól
De miután már evolveoltad a Q és az E, onnantól a passive nem is olyan fontos, csak beugrasz és mehet a csihi puhi
Apropó rengar, rengarral is játszottam párat de nagyon nemjött be, utána is néztem a champnek aztán megláttam hogy kapott egy pár nerfet a bajusza alá
Plusz khazixnek még 2 escape képessége is van...míg rengarnak egyedül az ultija jó menekülésre
Arról nem is beszélve hogy Kha'Zix is elvisz 1 embert soloban, tökmindegy milyen szívós az illető, egy kis armorpen mindent megold :)
Kha'Zix és rengar ugyan olyan hasznos teamfightoknál, a mana pedig nemprobléma ha intenzíven szeded a kék buffot :D
Hát nemtom szerintem Rengaron a nerfelések nyoma NAGYON meglátszik, míg Khazixon szinte meg sem érezni, nerf ide vagy oda az ultija még mindig OP, a passzívja teszi tökéletessé az ultit, 2szer tudod felhasználni....3szor ha evolveolod, az ulti láthatatlanná tesz és ezalatt 2szer (vagy 3szor) aktiválódik a passzív karom cuccos ami elég durvát sebez még most is, plusz erre még rá combozzuk a Q és egy W és hopp egy kill, lehet hogy már nemvéd le 50% de közben rád sem tudnak célozni és ez alatt el lehet ugrani az E-vel ha menekülésről van szó
Szóval igen, minden tökéletes Kha'Zix-al....csal jól kell használni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!