Mit tegyek ha hiányzik a SZJG című könyv?
Az elején én is így voltam vele! Valamiféle ürességet éreztem magamban. Nekem is rengeteg kérdésem volt, de most már nincsenek. Elolvastam más könyveket és a kérdések valahogy értelmüket vesztették. Már nem igen foglalkoztam velük, sőt már eszembe sem jutnak csak néhanapján. Az elején azt gondoltam nincs még több ilyen könyv, aztán megjelent Leiner Laura új könyve, elolvastam és minden rendeződőt. Én azt ajánlom olvasd el Leiner Laura többi könyveit is, szerintem tetszeni fognak!
Remélem segítettem!
Olvass jobb könyveket. Hidd el, a végén én is azt hittem, belehalok, de ez nem normális hozzáállás, ez függőség. Pár év múlva nem is fogod érteni, mit szerettél rajta. Hidd el nekem, többnyire minden egykori SzJg olvasó felnő és rájön, milyen sekélyes ízlésre utal, hogy ezt a könyvet tartotta akkor durranásnak.
Párizsban pedig, mint azt hihetetlen tehetségű (irónia, remélem érezni) cukormázasan boldog és felhőtlen, sajnos nem szakítnak, pedig szerintem nem jó páros. Arnold pedig remélem, jól meglesz vele, mert amíg Renáta nem került Cortez hatása alá (megjegyzem: nem biztos, hogy Arnold valóban ennyire önző. Ez az ELLENSÉGÉNEK, Corteznak véleménye), pozitív személynek volt beállítva, de végül nem csak együgyű főszeleplőnk, hanem együgyű olvasói (ez nem sértés, anno, amikor olvastam, én is így voltam vele) is beveszik, hiszen a ,,tökéletes'' (vagy csak annak beállított?) szépfiú mondja.
Hát....én is így érzek....pont tegnap fejeztem be és én úgy érzem, mintha valami hiányozna az életemből...ma mentem könyvtárba, és elsírtam magam, mert ott néztem egy gyereket, aki épp most vette ki az elsőt, és nem tudtam semmit kivenni, mert csak az SzJGt akartam olvasni..
Egyábként ha letöltöd a WATTPADet, ott lehet ilyeneket olvasni, hogy az SzJG után, meg Cortez és Reni gyereke, meg minden van átírás, insta az is nagyon jó, én így próbálom betölteni ezt az ürességet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!