Tudtok ilye animét?
Figyelt kérdés
Olyat mint a Hunter x Hunter vagy a cKatekyo hit6man Rebor-müfajura goindolok2015. jan. 18. 11:01
1/8 anonim válasza:
A Hitmanból láttam néhány rész, a másikat nem néztem. Nem nagyon szeretem a akció műfajú animéket, de azért néztem jó néhányat ebből a műfajból: Gintama (néhány akció (max néhány perces, és sok-sok humor)), Bleach (sok akció, más nagyon semmi), One Piece (rengeteg akció, van benne humor is, nem is kevés, és a hossza sem mondható rövidnek), InuYasha (sok akció, sok érzelem, humor is van benne, jó fő gonosz, aki szerelme szeretetéért csinál mindent, habár ez csak az utolsó részben derül ki).
2/8 A kérdező kommentje:
Ezek közül láttam mindent csak a Gintamát nem ugyhogy elkezdem nézni :D köszi :D
2015. jan. 18. 16:22
3/8 A kérdező kommentje:
Ha irtok shonen animéket akkor legyen bennük vicc is minzt a Hunter x Hunter-ban.
2015. jan. 18. 19:49
4/8 anonim válasza:
A Gintama első három része elég unalmas, mivel egyenesen belevágnak a történet közepében. Az anime azt hiszem, hogy a negyedik résszel kezdődik. Szóval ne hagyd abban a harmadik rész után.
Rengeteg humor, baromkodás van benne.
5/8 A kérdező kommentje:
oké :D tovább néztem és télleg kezd beindulni a történet :D
2015. jan. 19. 17:28
6/8 anonim válasza:
Nagyon jó sorozat. Akció jelenetek is vannak benne, mégha nem is olyan hosszúak mint az One Piece-ben vagy a Bleach-ben. Azt hiszem, a Gintama-ban a leghosszabb akciójelenet 40-50-percig tartott. A leggyakoribbak azok a 20-30 másodperces csatajelenetek.
7/8 anonim válasza:
szerintem a Fairy Tail is jó, van benne sok humor, kis akció (de néhány jelenet is amikor egy hatalmas WTF kérdés villogott előttem:dd) szerintem akkor a Narutot se vesd meg :) hirtelen ennyi jutott eszembe
8/8 A kérdező kommentje:
Azt a kettö9t már nézem :) a kedvenceim között vannak :)
2015. febr. 4. 18:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!