Hol tudnám letölteni a teljes Himnuszt? (mp3)
Figyelt kérdés
2010. febr. 7. 12:12
3/7 A kérdező kommentje:
Képzeld, jó pár oldalt megnéztem, de mindegyik olyat találtam, amiben csak az első versszak van. Nekem a teljes kell.
De látom itt csak agyhiányos degenerált majmok vannak.
Ha netalántán valaki segítene, akkor megköszönném a Szózatot is, mert azt sem találom.(teljes)
2010. febr. 7. 12:58
4/7 anonim válasza:
Szerintem a kérdést feltevő nem arra az egy versszakra gondolt, amiket ünnepélyekkor énekelünk, hanem mind a 8-ra.
5/7 anonim válasza:
12:38-as vagyok:bocsi az előzőért csak annyira elment az életkedvem..ezer bocs!! :'(
6/7 anonim válasza:
Első vagyok:
Először is, segíteni próbáltam, másodszor nem beszéltem lekezelően. Annyi az egész, hogy a Himnusznak csak az első versszaka van megzenésítve. Ha jobban megnézed, a többire ki sem jön a ritmus.
7/7 A kérdező kommentje:
Én is bocsi.
Csak megszeretném hallgatni, mert majd felelünk belőlük.
2010. febr. 7. 16:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!