Gábor Martin kérdése:
Ha TEK kommandós szeretnék lenni mennyit kell tanulnom?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Általános iskolába járok és most elérkeztem a továbbtanuláshoz!Rendőr szeretnék lenni,azon belül pedig TEK kommandós! Rendészeti szakközép iskolába szeretnék menni!Tanulmányi átlagom jó,tanáraim szerint sportképességeim kiválóak.Merre mennyek a szakközép iskola után és hova? Mennyit kell tanulni? Ebben kérném a segítségeteket! Előre is nagyon köszönöm!2015. jan. 16. 15:02
1/1 anonim válasza:
Szevasz! Én is ugyanebbe a helyzetbe vagyok. Igen jól teszed ha szak középbe mész. Majd ha be jutottál járd azt ki és az után szerintem tanulj tovább a katonai diplomára (nekem legalábbis ezt ajánlották). Lehet hogy nem kell a katonai diploma de ha meg van az jó jel. De ha ezt nem kell lehet hogy kell még valamit végeznek pl.: gyakorlatot. Meg olyat is halottam hogy először rendőrnek kell lenned. Remálem tudtam segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!