Székesfehérváron hol van olyan szakiskola vagy középiskola ahol könnyebb a tananyag és ahol leginkább nem a tantárgyakkal foglalkoznak hanem magával a szakmával?
Ugyanis én most a szent istván-ba járok péknek de nagyon nem tetszik nekem sem a diákok sem a szakma eleinte igen.
De engem mindig is az olyan iskolák érdekeltek ahol inkább csak a szakmákkal foglalkoznak. Masszőr Dj, Dívat tervező stb.. ezek melyik iskolában vannak az arany kézen kivűl mert ugye az tandíjas, székesfehérváron hol vannak ezek a szakmák? Dj, vagy masszőr? fontos lenne!
Értem! :) Kösz a választ, és amúgy Okj-s masszőr tan-f kell érretségi vagy tandíj? és bocs ogy ezt megkérdezem de ez nagyon fontos lenne xd székesfeérváron valahol dj tanfolyam ingyen vagy középiskola nincs? mert pesten hallotam hogy van csak ugye ott meg k..... sok.
Amugy én olyan iskolát keresek ahol csak a szakmával foglalkoznak és nincsenek Köztantárgyok mert a mostani pék szent istvános nem tetsziki :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!