Nektek is szarakszik a Mozilla Firefox?
Figyelt kérdés
Egyszer még békésen nézegetek videókat illetve játszok, aztán egyszercsak behülyült.
A YouTuberek profilképe felcserélődik, a YouTube helyére 1 térkép került.
És még a Facebookon sem adja be a chatet.
Ez most mi?
2015. jan. 15. 06:44
1/7 Diszko válasza:
Én se tudom de én ezért meg ilyen hibák elkerülése érdekében Operát használok nekem az nem lagggol meg semmi balyom sincs vele esetleg az tudnám vagy a Google Chrome ot tudnám ajánlani :)
2/7 anonim válasza:
Nekem a keresés oldalon belül bolondult meg de nem minden oldalon. Frissítés után 35.0
3/7 anonim válasza:
régen a kedvenc böngészőm volt de ma valahogy nem tudom már használni mert nálam is szarakodik. googlechoromot hasznnálok most az jó.
4/7 A kérdező kommentje:
A Google Chomeval az a problémám, hogy egyszer szépen megy meg minden(igen láb nélkül) és utána pedig nem tölt be szinte sehol az oldal.
Viszont Operát kipróbáltam, de én inkább a Mozzillánál maradok.
A Googlevel meg akkor kezdek valamit.
2015. jan. 15. 07:09
5/7 anonim válasza:
Nálam hibátlanul működik a Mozilla.
6/7 anonim válasza:
Nekem sem volt még soha ilyen problémám a mozillával.
7/7 csacsi2 válasza:
jól működik! néha takarítsd ki a gépet a felgyülemlett szeméttől... kép felcserélődése a gyorsítótár elszemeteledésétől van. nyomj ctrl+F5 -öt vagy futtasd a ccleaner-t, vagy ctrl + shift + del és töröld az előzményeket (mind)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!