Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Elvesztettem a személyim,...

Elvesztettem a személyim, nincs útlevelem, anyakönyvihez csak sokára tudok hozzájutni. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Minden iratom elveszett, a bankkártyám is, nem tudok a pénzemhez jutni, nem tudom magam igazolni, és ugye a bankban az nem ártana... :S
2010. febr. 6. 18:28
 1/3 anonim ***** válasza:
Elöször is jelentsd be az összes iratot meg kártyát ami elveszett, nehogy visszaélhessen vele aki megtalálja. aztán az okmányirodába menj el csináltatni személyit és ott adnak idéglenes személyit azonnal.
2010. febr. 6. 18:55
 2/3 anonim ***** válasza:

1000 ft-ért odaadom az enyémet! :-D

25L

2010. febr. 6. 19:08
 3/3 A kérdező kommentje:
Bejelentettem egyből, a bankkártyát is letiltattam. De az ideiglenes személyihez is kéne az anyakönyvi kivonat. Vagy valami. Nem fognak csak úgy adni nekem egy személyit, ha nem tudom bebizonyítani, hogy "én vagyok én"
2010. febr. 6. 19:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!