Rajtam kívül senki nem ismeri ezt az éneket? O. o
Van egy ének amit még kiskoromba (oviba) amikor jártam hittanra akkor tanultunk.Még mindig emlékszek rá,de bárkit megkérdezek ( akikkel jártam hittanra:) )senki nem ismeri,a tanárom pedig bármilyen szomorú azóta meghalt:,( .Nagyon sokszor jár a fejemben ez a dal mostanában,de nem tudom honnan jutott az eszembe,dallammal,szöveggel (2 versszak)együtt. Neten nem találtam meg (???) ,amit nem értek.Ha valaki ismeri a többi versszakát az leírhatná,mert csak egy jutott eszembe,de szerintem több is volt.Mostanában mindig ez jár a fejembe,és akkor a hittantanárom jut eszembe .:( Szegény.
Szóval a dal:
Jézus te vagy a jó pásztor,
Jézus ott ahol ahol kell,
Jézus te vagy a jó pásztor,
erős karod átölel.
Este ha nem tudsz aludni,
mert a sötét rád ijeszt,
Gondolj arra jó pásztorod,
Nem felejti nevedet.
Ennyi jutott eszembe... Tudtok segíteni? :)
14/L
Szia! Véletlenül nem a 2006-os balatonfenyvesi gyermektáborban hallottad a dalt? Történetesen én is ott voltam és ott hallottam és megőriztük az énekfüzetünket és abban van benne ez a dal és sok más is, amik nekem is tetszenek, 11 év után is megvan a ritmus, a dal, de inkább írom is a hiányzó szöveget is:
Jézus, te vagy a Jó Pásztor,
Jézus, ott vagy, ahol kell.
Jézus Te vagy a Jó pásztor,
S erős karod átölel.
Este, ha nem tudsz aludni,
mert a sötét rád ijeszt,
Gondolj arra: a Jó Pásztor
jól ismeri szívedet.
Refr.
És ha olykor egyedül vagy,
a szíved is úgy szorít,
Gondolj arra: a Jó Pásztor
nem felejti juhait.
Refr.
Remélem segíteni tudtam, és ha más dal is kellene esetleg, akkor nyugodtan írj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!