Van olyan, hogy mezítláb fóbia? Van ilyen masnak is? Találkoztatok már ilyennel?
Figyelt kérdés
Utalok felvenni nyitott labbeliket, ezert nem is hordok ilyeneket. Mindig zokniban vagyok, imádom a zoknikat. Ha valaki, nyitott lábbelit vett fel, le sem tudom venni a labujjairol a szemem.2015. jan. 12. 01:10
1/5 szántóvető válasza:
én zokniban is alszok konkrétan.remélem ez még nem fóbia.nézed mások lábujjait?ez már fóbia,talán beteges is.
2/5 anonim válasza:
"Ha valaki, nyitott lábbelit vett fel, le sem tudom venni a labujjairol a szemem."
Na de mit érzel közben? Undorodsz? Felizgulsz?
3/5 anonim válasza:
Én csak annyira,hogy fázós a lábam,ezért általában zokniban szeretek lenni..mezítláb meg mindig félek,mióta beleléptem egy törött üvegbe és elkaszálta a lábartériámat..(jobban mondva "tanga" papucs volt rajtam. Azóta is a hideg ráz..
26/n
5/5 A kérdező kommentje:
Nem undorodok, de felizgulni meg pláne nem izgulok fol. Fiu vagyok
2015. jan. 12. 15:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!