1/13 anonim válasza:
Nekem az összes amit Federico is enekel.habla si pudes,Tienes Todo(Tomas-Violetta)♡ te esperaré,hay amor en el aire(3.evad Leon)Destina Brillar, Entre tu y yo♡♡
2/13 anonim válasza:
Ja igen meg a yo soy asi az Aprendi decir adios az is harmadik evad a supercreativa meg a ser quien soy meg a Mil vidas atras
3/13 anonim válasza:
Bocsi h ilyen sokat irtam :D de nagyon keves van ami nem a kedvencem
4/13 anonim válasza:
ser mejor
juntos somos más
supercreativa
codigo amistad
entre tú y yo
algo se enciende
algo suena en mi
dile que sí
en mi mundo
te esperare
habla si puedes
nuestro camino
podemos
voy por ti
junto a ti
te creo
tienes el talento
tienes todo
verte de lejos
ven y canta
veo veo
nagyrészt az első évadosok :DD
5/13 anonim válasza:
Igazából az összes. Imádom mindegyiket. De jelenleg a Peligrosamente Bellast tudnám kiemelni, vagy az Euforiat, vagy az On Beat című dalt, viszont ez mindig változik. Neked melyik?
6/13 anonim válasza:
nekem az össszes dal tetszik. de a mostani kedvencem a como quieres <3 úúgy imádom azt a számot :)
7/13 anonim válasza:
Mindet imádom, de ha ki kell emelnem egyet, akkor... nem tudok. De a top kettő a Ser mejor és a Poremos.
8/13 A kérdező kommentje:
Nekem az euforia,on beat,hoy somos más,voy por ti,codigo amistad,como quieres,junto a ti
2015. jan. 17. 11:50
9/13 Vilu2003 válasza:
esperare
habla si puedes
nuestro camino
podemos
voy por ti
junto a ti
te creo
tienes el talento
tienes todo
verte de lejos
ven y canta
veo veo
10/13 violetta 2002 válasza:
Az összes de a top 3
1.Ser mejor
2.Podemos
3.Nuestro Camino
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!