Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Gitár kotta a neten? Nem akord!

Gitár kotta a neten? Nem akord!

Figyelt kérdés

Szeretnék BÁRMILYEN KottáT (nem Akordokat)

A legjobbak ezek lennének :

-Millió rózsaszál

-Keresztes Ildikó: Boldogság , gyere haza

-Máté Péter: Kell , hogy várj

[Ezek anyukámnak lennének]

Egyebek....

Előre Köszi Mindenkinek!!!! ;)

Thank You !

Danke Schön !

2015. jan. 10. 13:16
 1/7 anonim ***** válasza:
A kettő mióta zárja ki egymást? Szerinted kottába nem írhatnak akkordot, vagy mi? :D
2015. jan. 10. 13:53
 2/7 A kérdező kommentje:
Úgy értettem , hogy ne akordból áljon az egész ! :)
2015. jan. 10. 16:48
 3/7 anonim ***** válasza:
Jó tudni, hogy a Boldogság, gyere haza nem Keresztes száma, hanem Cserháti Zsuzsáé eredetileg és Dancsák Gyula/Miklós Tibor szerzemény, míg a Kell, hogy várj szintén nem Máté Péter száma, hanem a Neotoné és Pásztor László/S. Nagy István
2015. jan. 10. 17:12
 4/7 anonim ***** válasza:
Nem azért, de baromira nem értem mit szeretnél. Az ének sávot szeretnéd játszani gitáron?
2015. jan. 10. 17:18
 5/7 A kérdező kommentje:

Köszi Aktív Gitár ! Jó tudni.....

MINDENKINEK MONDOM ÍGY GONDOLOM!

[link]

2015. jan. 10. 18:08
 6/7 anonim ***** válasza:
Nem azért, de most belinkeltél egy kottát... amiben ugyanúgy vannak kettős hangzatok... Értem, hogy kottát szeretnél, de bakker, az akkordok kezdőhangjait szeretnéd csak játszani? (aminek semmi értelme nem volna) Vagy az ének sávot szeretnéd gitáron játszani? Vagy csak egy szimpla normális kottát szeretnél (amiben az akkordok vannak leírva)? Tényleg, nem bántásból, de így senki nem tud segíteni, ezért kéne kicsit pontosítani, hogy mit is szeretnél.
2015. jan. 11. 11:56
 7/7 anonim ***** válasza:
A Millió Rózsaszálat nem tudom, hogy min szeretnéd játszani, gitár vagy más hangszer, de a Millió rózsaszál eredetileg egy orosz dal, így fordítózol egyet,és beírod oroszul, és a kotta meg is van, vagy angolul is... tabot pedig egy videóból tudom megmutatni: https://www.youtube.com/watch?v=ogmyA_EbuDo én kiszedtem belőle a fő hangokat, mivel hallod, mikor melyik, csak mondom, hogy a videóban az alap vagyis, amire énekelni kell, csak a kis e és a H/B húron játszódnak, azért írtam, hogy H/B, mivel angolnál B magyaroknál H a húr neve, azaz ha jobb kezes a gitárod, akkor az alsó 2 húron van... Illetve a magyar zenéket is próbáljad meg beírni őket angolul pl: Mate Peter Sose Bucsuzz el és angol oldat keres, általában a híresebb magyar zenék is fent vannak angol oldalon...
2017. ápr. 14. 19:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!