Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Írok egy történetet, viszont...

Írok egy történetet, viszont nem tudom, mi lehetne egyáltalán a címe. A segítségetekhez fordulok, és aki tud, írjon ötleteket. (? )

Figyelt kérdés

Tehát, egy lányról lenne szó, akit kitoloncoltak az osztályközösségből, de nem ignorálták teljesen, ugyanis ő az, akit "Nessie"-nek gúnyolnak, mintha egy szörny lenne.(persze, az is megvan a törtéetben, hogy miért pont egy vízisörnyet választottam, de ez nem lényeges szerintem címadásban) Ez az egész egy régi osztálykirándulás, avagy egy még régebbi kisbolti baleset szüleménye. A baleset az említett lány hatéves születésnapi ünneplésén van, amikor beugranak ennivalóért, és épp egy bolti lopás tanúi lesznek. a megrémült kislánynak is fegyvert fog a fejéhez a fickó, ám az sokkal bátrabb, mint ahogy hiszik, és - egy ponton, ahol a legkevésbé számítana bárki leütötte, majd - elvette tőle a fegyvert, és lelőtte. Ami ebből következett az az, hogy soha többé semmilyen tárgyat nem mert - és még ma sem mer- a kezébe fogni, akár konyhai kés legyen az, vagy egy egyszerű tárgy, ami élesnek, és halálosnak minősíthető. Innentől kezdve mindenki, még a saját anyja is nagyrészben megvetette, szörnynek gondolta, ettől a főhősnek is van egy antiszociális hajlama. Ami még fontos lehet a történetben, hogy zonorázik a lány.

Persze, ez az alaptörténet, és ehhez szeretnék ötleteket, címnek, ha valaki tud, megköszönném ^^

2015. jan. 9. 23:14
 1/5 anonim ***** válasza:

Kitoloncolás mást jelent.

Fegyverrel nem lehet lopni, az rablás.

Cím:

A muzikális viziszörny

2015. jan. 9. 23:18
 2/5 anonim ***** válasza:

Nessie a zonoránál,

Vészesebb az ebolánál,

Jajj de szépen játszotta

Az élveboncolást!

2015. jan. 10. 03:35
 3/5 anonim ***** válasza:

Ja, és a segítségünkhüz ne fordulj. Inkább fordulj hozzánk segítségért.

Ha a történetedet is ilyen stílusban írtad, hát...

Nem elég változatos szavakat és szófordulatokat alkalmazni, a jelentésüket sem árt megismerni és megfelelően kéne használni őket.

Ne vedd kötekedésnek, inkább jószándékú kritikának.

2015. jan. 10. 10:52
 4/5 A kérdező kommentje:
Nem baj, elég kómásan írtam ezt a szöveget, tehát így visszaolvasva is nézem, hogy miket írtam bele, de köszönöm a válaszokat ^^
2015. jan. 10. 11:53
 5/5 anonim ***** válasza:
Ha mesélnél még róla, tudnék több ötletet is adni, írj privit.
2015. jan. 13. 19:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!